FALLO DEL CONCURS DE LLIBRETS DE FALLA 2020 DE LO RAT PENAT

Os dejamos la lista de premios otorgados por lo Rat Penat del concurso de premios de llibret de Falla del 2020;

Com ve fent des de 1903, Lo Rat Penat convoca el tradicional Concurs de Llibrets de Falla fent l’anual crida a les Comissions Falleres i als nostres poetes per a participar en este certamen a on l’humor, l’ingeni i la gràcia, a més de la rima i tècnica dels seus versos són els protagonistes d’esta part fonamental de la llengua i cultura valencianes i de la nostra Festa més universal.
Lo Rat Penat sempre ha estat al costat de les Falles i dels fallers. Ya a finals del sigle XIX era la societat Lo Rat Penat la que premiava a les millors falles. La UNESCO ha declarat a la festa de les Falles com a Patrimoni Immaterial de l’Humanitat, i entre els aspectes a protegir que figuren en l’expedient de la declaració se fa menció expressa a la llabor de Lo Rat Penat en la celebració d’este Concurs de Llibrets que potencia la lliteratura satírica en llengua valenciana.
Des de Lo Rat Penat volem expressar-vos el nostre agraïment per la massiva participació en el Concurs de Llibrets de Falla. Enguany s’ha tornat a conseguir un nou èxit de participació en el Concurs de Llibrets, ya que les Comissions Falleres han presentat un total de 307 llibrets per a competir en les diverses seccions del certamen.
Este centenari concurs, en que es repartiran un total de 265 premis en estandart per a les falles, és possible gràcies a la colaboració dels següents patrocinadors: Excm. Ajuntament de Valéncia, Excma. Diputació de Valéncia, Las Provincias, Levante-EMV, La Casa de Los Falleros, Actualidad Fallera, Camping Les Palmeres, Armando Serra, Família Peris, Família Camps, Família Melià, Família Delmonte, Família Alapont, i Família Ramon-García.
Valéncia, 5 de març de 2020

En el Mercat de Russafa – Valencia
Portada Ganadora Concurso de Llibrets
de Lo Rat Penat 2020
Portada Infantil del Concurso de Llibrets de Falla 2020
de lo Rat Penat
Las cenas más divertidas en Sala Dietrich
Bailarás, cantarás, te reirás y ¡Volverás! Reserva en: http://www.saladietrich.com
Amparo cabrera se lleva el máximo galardón con la poesia,

DESCARGA LA LISTA DE PREMIOS AQUI